Hoveniersbedrijf Van Ham

Tuinaanleg

Na het ontwerp van de tuin volgt de aanleg, en dat is minstens zo belangrijk. Nu wordt eigenlijk het fundament voor de tuin gelegd en worden de eerste contouren van de tuin al zichtbaar.

Tuinaanleg

Kwaliteit als uitgangspunt

Nadat het grondwerk gedaan is wordt gestart met het bestraten van terrassen, paden of oprit. Als deze elementen eenmaal hun plek hebben gekregen, wordt met het ´groene geraamte´ van de tuin gestart. Hoveniersbedrijf van Ham stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de bestrating, de beplanting en afscheidingen. Kortom: kwaliteit is en blijft het uitgangspunt, zodat u járen van uw tuin kunt blijven genieten.

Tuinaanleg

Werkelijke situatie

Natuurlijk kan het voorkomen dat tijdens de aanleg van uw tuin nieuwe wensen of andere ideeën opkomen. Uiteraard is er dan altijd de mogelijkheid om te overleggen hoe de tuin – naar uw of ons idee – nóg beter kan worden verfraaid. Het ontwerp is weliswaar een goed uitgangspunt, maar de werkelijke situatie is nu eenmaal wat telt. Vaak komen ontwerp en resultaat nauw overeen, maar soms kunnen we met elkaar een nóg mooiere tuin opleveren.

Hoveniersbedrijf Van Ham

Hoe kunnen we u helpen?

We stippelen graag met u het pad uit naar de tuin van uw dromen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naar contact