Hoveniersbedrijf Van Ham

Vijvers

Een vijver geeft sfeer en zorgt voor leven in de tuin. Een vijver brengt leven met zich mee door de waterplanten en dieren die in de vijver leven, denk aan libelles, kikkers maar ook vogels die ‘s zomers verkoeling vinden in het water door te badderen.

Vijvers

Wat voor vijver?

Er zijn talloze soorten vijvers. Wilt u wel of geen planten in de vijver? Welke vissen en planten kunnen samen in een vijver? We leggen u graag meer uit over alle mogelijkheden op het gebied van vijvers.

Vijvers

De plek

Wanneer we een vijver aanleggen, moet er vooraf over een aantal zaken worden nagedacht. De aanleg van de vijver begint bij het kiezen van de juiste plek. Wilt u de vijver laten grenzen aan het terras, op een centrale plek in de tuin of wilt u de vijver juist plaatsen op een rustige plek? Om de juiste plek te kiezen maken we een ontwerp van de tuin. De nieuwe vijver moet aansluiten bij de rest van uw tuin. Het moet een logisch geheel vormen.

Hoveniersbedrijf Van Ham

Vrijblijvend gesprek

Een vijver is een echte toevoeging aan uw tuin. Wij helpen u graag met het ontwerp en de realisatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Naar contact